Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!


Fuglekasse kamera kit

Farge HR kamerakit m/infrarød nattfunksjon

Pris: 1890
Frakt på varen: 146,-
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 8 på lager
Våre overvåkingskit med farge HR kamera for TV skjerm, inneholder alt du trenger for å følge med hva som skjer i dine egne fuglekasser i løpet av våren - Alt fra den første inspeksjon, til reirbygging, egglegging, ruging, klekking og ungemating.
Varenummer761011
Forlag/produsentWildlife Camera Systems
KassetypeVanlig fuglekasse for småfugl
KameraFarge HiRes CCD mini kamera (700tvl)
NattfunksjonJa, Infrarødt lys (slår seg inn i mørke)
Overføring30m kabel (Trådløst er ikke tilgjengelig)
SkjermDirekte i TV (PC tilkobling er tilleggsutstyr)

Ferdigmontert komplett sett med fuglekasse, mikrofon, 30m kabel og kamera til å plugge rett i din egen skjerm. Kameraet er med Infrarødt lys (IR), som gjør at du kan se hva som foregår hele døgnet. PC tilkobling er tilleggsutstyr.


Tilbehør til Fuglekasse kamera kit.
Barduntau 3,0mm for fuglekasser
Pris: 5
PC tilkobling for kamerakit
Pris: 478
Overgang fra AV til HDMI
Pris: 230
10m kabel, forlengelse
Pris: 214
20m kabel, forlengelse
Pris: 259
30m kabel, forlengelse
Pris: 549
12vDC Power Supply 1.25 Amp. 2 pin Euro
Pris: 147

Fuglekasse kamera kit har relasjoner til.
Fuglemater med kamera 30 meter
Pris: 1948
Fuglekasse og fuglemater med kamera
Pris: 2064

De som kjøpte Fuglekasse kamera kit kjøpte også
30m kabel, forlengelse
Pris: 549
Vinterfugler ved foringsbrettet
Pris: 98
Ved fuglekassen
Pris: 98
PC tilkobling for kamerakit
Pris: 478
Ved fuglebrettet
Pris: 98
Fuglekasse til meis
Pris: 220
Plysjfugler 10 pk
Pris: 950
10 stk metallplate til meisefuglekasse, 32 mm hullåpning
Pris: 180

Ta hensyn til fuglene i hekketiden!
Det er viktig å ta hensyn til fugler og dyr i hekketiden. Dette er poengtert i viltloven: "Ved enhver virksomhet skal det tas hensyn til viltet og dets egg, reir og bo, slik at det ikke påføres unødig lidelse og skade". Direktoratet for naturforvaltning har derfor laget retningslinjer for bruk av kamera i fuglereir (klikk på linken). Våre ferdigmonterte fuglekasse kit skal være driftssikre og dermed hjelpe til å unngå unødig forstyrrelse om de monteres opp før hekkesesongen starter. Vi oppfordrer imidlertid alle våre kunder til å lese retningslinjene, og følge disse. 

Last ned bruksanvisning for bruk på TV og trådløst her (trådløst er ikke lenger tilgjengelig). (PDF-fil) Ved å se på bruksanvisningen får du et godt inntrykk av hvor enkelt dette er.

Et fantastisk system som inneholder alt du trenger. Det høykvalitets mini videokameraet gir klare fargebilder om dagen og svarthvit bilder om natten! Det er også en innebygd mikrofon (svært god!) slik at du kan høre når det skjer noe! Dette systemet leveres ferdig montert og testet, slik at alt du trenger å gjøre er å sette ut kassen, plugge den i - og følge med!

Fuglekassen - Vår fantastiske fuglekasse kan huse flere arter. Kassen er markedsledende både når det gjelder kvalitet og verdi for pengene. Fuglekassen er bygget for hånd i egne verksteder av høyklasse Western Red Cedar (hentet fra veldrevne skoger) og følger retningslinjer foreslått av RSPB og British Trust for Ornitologi (BTO). Fuglekassen har et avtakbart frontpanel med et 32mm inngang hull som gjør det egnet for en rekke av hagens fugler. Listen under viser hvilke arter du kan få, rangert nogenlunde etter sannsynlighet (avhengig av lokal og geografisk beliggenhet):

 • Blåmeis
 • Kjøttmeis
 • Svarthvitfluesnapper
 • Svartmeis
 • Spettmeis
 • Løvmeis
 • Pilfink
 • Vendehals
 • Gråspurv
 • Rødstrupe (med frontpanelet fjernet)
 • Og muligens gjerdesmett

Du kan lese i diverse publikasjoner at inngangshullet må være en bestemt størrelse for å tiltrekke seg en bestemt art (f.eks 25mm for blåmeis etc). Men disse er rene retningslinjer og vår erfaring har vist at et 32mm hull vil ikke avskrekke blåmeis, eller noen av de andre fuglene hagen som hekker i små hull. Ved hjelp av et 32mm hull maksimerer en sjansen for å få tilslag og hekking i fuglekassen.

Fuglekassen har en liten glidende skuff i taket til huset kameraet og tilkoblinger. Et hurtigfeste for kamera er også montert for å holde kameraet i optimal posisjon.

Kameraet - Alle våre fuglekassekameraer er produsert etter egne spesifikasjoner og strenge standarder. Kameraet som brukes i dette settet er et av våre HØYOPPLØSNING CCD kameraer og har en oppløsning på 700TVL (TV linjer). Dette vil gi gode FARGE bilder om dagen og SVARTHVIT bilder om natten. Infrarødt lys er usynlig for det menneskelige øyet og fugler, så det vil ikke påvirke deres naturlige ruge- /hekkeprosess på noen måte. Vi bruker en bestemt type Infrarødt lys designet for å gi optimal belysnings nivåer i våre reirkasser. Dette eliminerer praktisk talt den lyse hvite flekken (refleks) som er sjenerende i en del andre tilgjengelige kit, og leverer flotte bilder uansett når på døgnet du ser på. Den innebygde svært følsomme mikrofonen lar deg høre og se hva som skjer inne i boksen også. Til slutt, har kameraet også en justerbar fokus linse. Dette er forhåndsfokusert til riktig posisjon, men kan lett justeres på et senere tidspunkt om det skulle være nødvendig.

Resten av systemet - Det er en 30m profesjonell "plug n play"-kabel koblet til kameraet i taket av fuglekassen. Den andre enden av kabelen har tre kontakter. De er svarte, gule og hvite. Den svarte en til strøm og kobles til 12V DC strømadapteren som følger med (ser ut som en mobiltelefon lader). Dette kobles til en stikkontakt. De gjenværende gule (video) og hvit (lyd) kontaktene plugges inn i en AV-kontakt på TV, videoopptaker eller DVD-opptaker. Dette kan enten være en ekstra scart (som vanligvis finnes på baksiden av TV eller video / DVD-opptaker) ved hjelp av scartadapteret som følger med, eller de tre RCA type phono-kontaktene (3x runde, gule, hvite og røde stikkontakter) på forsiden eller siden av TV / Video / DVD-opptaker. Koble gul-til-gul og hvit-til-hvitt, slå på 12v strømadapter, velg deretter riktig AV-kanal på TV ved hjelp av fjernkontrollen til TV'en.

 

Dette settet inneholder:

 • (X1) Høy kvalitet fuglekasse med integrert skuff og hurtigkoplet kamera (Kamera kan flyttes mellom bokser i løpet av sekunder!)
 • (X1) Høykvalitets, høyoppløsnings FARGE CCD-kamera (700TVL oppløsning - de fleste andre sett tilgjengelige i dag tilbyr oppløsninger på 380TVL eller mindre) med innebygd infrarød opplysning tillater visning 24 timer i døgnet. (Fargebilder i løpet av dagen og svarthvitbilder om natten).

  Settene fra desember 2013 har økt fra 480 til 700 TVL (oppløsning) og i tillegg fått et infrarødt lys som slår seg av på dagen. Både økt oppløsning og det at IR ikke står på om dagen, gir bedre bildekvalitet.

 • Integrert mikrofon for å høre i tillegg til å se hva som skjer inne i fuglekassen.
 • Justerbar fokus linse. (De fleste sett tilgjengelig inneholder en fastfokuslinse som ikke kan justeres for å sikre sylskarpe bilder)
 • (X2) hullbeskytterplater i metall (28mm diameter, 32mm diameter - bidrar til å avskrekke ekorn og andre rovdyr)
 • 30m profesjonell kabel (bare for kabelet sett). Det er bare til å koble kameraet til fargekodede kontakter i den ene enden og plugg rett i Tven i den andre. Det kunne ikke vært enklere!
 • (x1) 12v regulert Nettadapter
 • (x1) Scart Adapter
 • Instruksjonsark fullt av nyttige tips for å maksimere sjansene for å få fugler til å hekke i den nye fuglekassen.

Ønsker du å koble dette kamerasystemet til datamaskinen?

Dette settet kan kobles rett i datamaskinen hvis du har de riktige forbindelser. Se etter en rund gul plugg (samme som på TV-en) på baksiden av PC'en (noen PC-er har denne kun som utgang). Hvis du har en av disse kontaktene på PC'en din, vil den mest sannsynlig være på grafikkortet, et TV-kort eller et dedikert videokort. Hvis du ikke har denne tilkoblingen, eller du har tenkt å bruke en bærbar PC vi vil anbefale å bruke en av våre Video til USB adaptere. Alt du trenger er en ledig USB-kontakt og en audio jack inngangen (de fleste datamaskiner vil ha disse). Programvaren følger med for komme i gang (vi har XP / Vista / Windows 7 og Apple Mac-versjoner tilgjengelig), men når utstyret er tilkoblet kan du stort sett bruke alle typer programvare som kan akseptere en live video-inngang (f.eks de fleste webcam programvare, og VLC). Dette har full bevegelsesvarslings-evner og mye mer!

Ikke bry deg om at dette høres litt komplisert, vi garanterer vi at det ikke er det! Systemet leveres med klare, enkle instruksjoner.De som søkte Fuglekasse kamera kit søkte også
Fuglekasse kamera kit, trådløst
Pris: 4290
Fuglekasse kamera kit
Pris: 2690
Fuglekasse kamera kit, WiFi
Pris: 2790
Focus Explore 10x32
Pris: 1795
Kattevakt - Ultralyd katteskremmer
Pris: 798
Fuglekasse kamera kit, WiFi med solcellepanel
Pris: 2990
Reolink Argus Eco - Batteridrevet wifi utendørs overvåkningskamera med app
Pris: 899
Fuglekasse og fuglemater med kamera
Pris: 2064
Fuglekassekamera, WiFi, uten kasse
Pris: 2190
Fuglemater med kamera 30 meter
Pris: 1948Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Kamuflasjetelt - Photo Hide Aquila Mark II Opticron 10x23 Doublet
Buteo kamuflasje bandasjetape Sandisk MicroSDXC Ultra 64GB 120MB/s UHS-I Adapt
LensPen Nikon Prostaff 7S 10x42
Buteo Snoot / Lenscover Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Opticron G 2,5x 65 mm
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2023 Norske amfibier og reptiler
Insektene i hagen Frøboka
4 mest solgte optikk
Opticron 10x23 Doublet Nikon Prostaff 7S 10x42
Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter Opticron Adventurer II WP 20-60x80/45

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid