Fuglemater med kamera – Sett med HR fargekamera

Vårt nye sett med fuglemater og kamera for TV skjerm i farger, inneholder alt du trenger for å så og høre hva som skjer ved fuglemateren ute i hagen. Her kommer du svært nærme livet blant fuglegjestene du kan få på besøk.

kr 1 790kr 2 013

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste
Varenummer: 761023-x Kategori:
Kassetype: Kameraboks med oppheng og en vanlig fuglemater for småfugl
Kamera: Farge HiRes CCD mini kamera (700tvl), 92° synsvinkel
Nattfunksjon: Ja, Infrarødt lys (slår seg inn i mørke)
Overføring: 20m eller 30m kabel (Trådløst er ikke tilgjengelig)
Skjerm: Direkte i TV (PC tilkobling er tilleggsutstyr)

Ferdigmontert komplett sett med fuglemater, mikrofon, 30m kabel og kamera til å plugge rett i din egen skjerm. PC tilkobling er tilleggsutstyr.

Last ned bruksanvisning for bruk på TV her. (PDF-fil) Ved å se på bruksanvisningen (laget for fuglekasse og ikke fuglemater, men ellers likt) får du et godt inntrykk av hvor enkelt dette er.

Et flott sett som inneholder alt du trenger. Det høykvalitets mini videokameraet gir klare fargebilder om dagen med en god innebygd mikrofon slik at du kan høre når det skjer noe! Dette systemet leveres ferdig montert og testet, slik at alt du trenger å gjøre er å sette ut materen med frø og plugge kabelene i – og følge med!

Den beskyttede utformingen lar deg komme på kort hold og den kan gi deg næropptak av fuglefôring hele året. Settet passer til den medfølgende fuglemateren eller andre lignende matere (anbefalt max lengde 450mm på mater). En annen mulighet er å montere kameraet nærmere bakken for å se fôringen av fugler og dyr nærmere der.  

Kameraet – Alle våre kameraer er produsert etter egne spesifikasjoner og strenge standarder. Kameraet som brukes i dette settet er et CCD kamera med høy oppløsning på 700TVL (TV linjer). Dette vil gi gode FARGE-bilder om dagen. Kameraet har ikke IR lys da aktiviteten på fôringsplassen normalt er liten om natten. Den innebygde svært følsomme mikrofonen lar deg høre hva som skjer ved materen. Til slutt, har kameraet også en justerbar fokus linse. Dette er forhåndsfokusert til riktig posisjon, men kan lett justeres på et senere tidspunkt om det skulle være nødvendig. Kameraet tåler veldig mye, men det kan være lurt å følge litt med, og montere settet på en slik måte at det ikke fyker for mye snø eller regn inn i boksen der kameraet sitter. Ved lange fuktige perioder kan det også være en idé å ta kamerasettet inn i varmen så det hele får tørke opp litt. Det vil nok gi settet lengere levetid.  

Resten av systemet – Det er en 20m profesjonell «plug n play»-kabel koblet til kameraet i
fuglemater-opphengsboksen. Den andre enden av kabelen har tre kontakter. De er svarte, gule og hvite. Den svarte en til strøm og kobles til 12V DC strømadapteren som følger med (ser ut som en mobiltelefon lader). Dette kobles til en stikkontakt. De gjenværende gule (video) og hvit (lyd) kontaktene plugges inn i en AV-kontakt på TV, videoopptaker eller DVD-opptaker. Dette kan enten være en ekstra scart (som vanligvis finnes på baksiden av TV eller video / DVD-opptaker) ved hjelp av scartadapteret som følger med, eller de tre RCA type phono-kontaktene (3x runde, gule, hvite og røde stikkontakter) på forsiden eller siden av TV / Video / DVD-opptaker. Koble gul-til-gul og hvit-til-hvitt, slå på 12v strømadapter, velg deretter riktig AV-kanal på TV ved hjelp av fjernkontrollen til
TV’en. (se bruksanvsining over)

 Dette settet inneholder:

  • Høy kvalitet fuglematerkasse med integrert hurtigkoplet kamera (Kameraet kan raskt flyttes mellom mater, fuglekasse eller fuglebrett i løpet av sekunder!)
  • Høykvalitets, høyoppløsnings FARGE CCD-kamera (700TVL oppløsning) for visning om dagen.
  • Integrert mikrofon for å høre i tillegg til å se hva som skjer på materen.
  • Justerbar fokus linse. (De fleste andre billige sett har kun en fastfokuslinse som ikke kan justeres for å sikre skarpe bilder)
  • 20m profesjonell kabel. Det er bare til å koble kameraet til fargekodede kontakter i den ene enden og plugg rett i TV’en i den andre. Det kan ikke bli enklere!
  • (x1) 12v regulert Nettadapter
  • (x1) Scart Adapter
  • Instruksjonsark fullt av nyttige tips for å få fuglene til å bruke din mater.

Ønsker du å koble dette kamerasystemet til datamaskinen?

Dette settet kan kobles rett i datamaskinen hvis du har de riktige forbindelser. Se etter en rund gul plugg (samme som på TV-en) på baksiden av PC’en (noen PC-er har denne kun som utgang). Hvis du har en av disse kontaktene på PC’en din, vil den mest sannsynlig være på grafikkortet, et TV-kort eller et dedikert videokort. Hvis du ikke har denne tilkoblingen, eller du har tenkt å bruke en bærbar PC vi vil anbefale å bruke en av våre Video til USB adaptere. Alt du trenger er en ledig USB-kontakt og en audio jack inngangen (de fleste datamaskiner vil ha disse). Programvaren følger med for komme i gang (vi har Window og Apple Mac-versjoner tilgjengelig), men når utstyret er tilkoblet kan du stort sett bruke alle typer programvare som kan akseptere en live video-inngang (f.eks de fleste webcam programvare, og VLC). Dette har full bevegelsesvarslingsevner og mye mer.

Bruksanvisning

Handlekurv