Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
Femti planter som endret historiens gang
I denne boken som har gjort stor internasjonal suksess, får du fascinerende historiske perspektiver på plantene rundt oss. Bill Laws tar for seg 50 vekster og formidler på kunnskapsrikt og underholdende vis hvordan de har påvirket verdenshistorien.
-
Filefjell – Natur, folk og landskap
Filefjell – Natur, folk og landskap er en bok preget av høy faglig kvalitet og har mange flotte bilder. Skal du til Filefjell er denne boka flott å bruke som guide. Boken beskrives som «Filefjell-bibel» av anmendere!
-
Naturguide for pilegrimer
Blomster, fugler og dyr i kristen tradisjon
Boka Naturguide for pilegrimer – Blomster, fugler og dyr i kristen tradisjon presenterer legende- og tradisjonsstoff knyttet til blomster, fugler og dyr.