Gå til hovedmeny

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Diverse stativmerker


Vårt store utvalg av stativer og tilbehør fra stativprodusentene Manfrotto, Gitzo og Feisol tilfredstiller i hovedsak de behov som amatørfotografer og halvproffer har til bruk sammen med teleskop, foto og videoutstyr. Mer informasjon om det store utvalget og alternativene til disse merkene får du ved å gå inn via tekstlinkene over. Det er særlig i den rimelige enden av spekteret av Manfrotto og Gitzo har lite og tilby, mens det utstyret som ligger over Gitzo og Manfrotto i pris naturlig nok er lite etterspurt. Det er særlige rimelige stativer i prisklassen fra 500 til 2000 kr, at vi må dekke deler av etterspørselen ved hjelp av andre merker, som kan ha et eller mange interessante stativer. I vårt sortiment har vi modeller fra Opticron, Swarovski og Sachtler. Vi har ikke liggende ute full prisliste for flere av disse merkene, da salget er svært begrenset. Send oss derfor en mail om du ikke finner stativet eller prisen du leter etter. I tillegg til vanlige stativer tilbyr vi også spesialstativer slik som bilvindu og bordstativ.

Link til vareliste med stativene. Der du kan klikke på det enkelte stativ og få mer opplysninger, og mulighet for å putte det i handlekurven.

I tillegg til denne listen har vi egne prislister for Manfrotto, Gitzo, Feisol og Spesialstativer.

Opticron stativ
Opticron er i utgangspunktet ingen stativ produsent, men i sammenheng med sitt tilbud av teleskoper, har de også fått laget et fint allround stativ som gir mye for pengene. Vi har presentert stativet nærmere under valg av teleskopstativ, så du kan gå inn på den linken for ytterligere presentasjon. Opticron utmerker seg også med flere spesialstativer som bordstativ, bilvindustativ og lignende.

Swarovski stativ
Som mange er klar over er Swarovski en optikkprodusent og ikke en stativprodusent, men Swarovski tilbyr et stativ som er produsert av Manfrotto, og som er så og si identisk med Manfrottos eget stativ. Fordelen er at dette stativet er svært prisgunstige som Swarovski stativsett. Deres Stativ 1 er nærmere presentert under vår oversikt for valg av teleskopstativ. Her vil vi bare gjøre den som har det "gamle" Swarovski AT 80 (HD) teleskopet, og som har problemer med at det sklir på hurtigplaten, oppmerksom på at vi nå kan tilby egne hurtigplater til AT 80, med spor som hindrer denne glidningen.

Sachtler
Sachtler er et stativmerke som i hovedsak produserer stativer til profesjonelle, med priser som ligger godt over det den vanlige amatør er vant til å betale for slikt utstyr. Dette har selvfølgelig en sammenheng med at Sachtler produserer kvalitetsutstyr med presisjon. For vårt vedkommende er det særlig et par av de minste stativene med tandembein (dobbelprofil) som er interessante. Dette er svært lette stativer som har slått godt an hos naturfotografer. De er også egnet for teleskopbruk. Du finner mer om disse under vår presentasjon av teleskopstativ og på Sachtlers egne nettsider.

Eksterne linker: Sachtlers stativer


Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Kamuflasjetelt - Photo Hide Aquila Mark II Sandisk MicroSDXC Ultra 64GB 120MB/s UHS-I Adapt
Buteo kamuflasje bandasjetape Opticron 10x23 Doublet
Kamuflasjetelt - Doghouse Nikon Prostaff 7S 10x42
Opticron Foldelupe 15x21 LED+UV Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter
Buteo Snoot / Lenscover Focus stativadapter Model L
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2023 Norske amfibier og reptiler
Insektene i hagen Frøboka
4 mest solgte optikk
Opticron 10x23 Doublet Nikon Prostaff 7S 10x42
Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter Opticron Foldelupe 15x21 LED+UV

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid