Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Avstandsmåler

Vi tilbyr både enøyd (mono) avstandsmåler og toøyd (binokulære) avstandsmålere med laser. En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Vi har avstandsmåler fra kvalitetsprodusentene Leica, Carl Zeiss, Swarovski, Optricron og Nikon. Dette er noe ulike lasermålere både med hensyn på pris, rekkevidde og forstørrelse på kikkerten, men alle avstandsmålerne har meget høy optisk kvalitet, presis laseravstandsmåler og gode garantier. Med unntak av de rimeligste Nikon modellene, er alle vanntette.

Monokulær laser avstandsmåler
Disse avstandsmålerene er små og lette, men har bare kikkertfunksjon på det ene øyet, og blir da en avstandsmåler som et supplement til en ordinær kikkert. Alle har lasermåler med nøyaktighet på ca +/- 1,0m eller ca 1 %. Hovedforskjellene ligger i rekkevidde på laseren og pris, samt forstørrelse, lysstyrke og synsfelt på kikkertdelen.

Vi har de fleste modellene i vår liste på lager.

Se hele vår modelloversikt her.

Nikon Laser

Nikon Laser avstandsmålere
Nikon har prisgunstige laser avstandsmålere. Prisen er lavere enn de andre kvalitetsmerkene og kvaliteten er bedre enn andre billige avstandsmålere. Nikon har også avstandsmålere med høyde og vinkelmål.

Leica Rangemaster

Leica avstandsmåler
Leica har vært ledende på små og presise avstandsmålere over lang tid. Rangemaster er en avstandsmåler for jakt og fritid, mens Pinmaster er en avstandsmåler spesielt for golf.

Carl Zeiss PRF

Carl Zeiss Victory 8x26 PRF Kikkert med avstandsmåler
Carl Zeiss har en modell mono avstandsmåler. Victory Pocket Rangefinder har i tilleg til laser avstandsmåler og Ballistic Information System (BIS) for jaktformål.

Binokulær laser avstandsmåler (kikkert med integrert avstandsmåler)
Dette er fullverdige kikkerter med to okularer som har integrerte laseravstandsmåler. Dette er en stor fordel for de som har behov for både en god kikkert og en avstandsmåler, da de ordinære avstandsmålerne ikke er som en fullverdig kikkert. Bakdelene er at kikkerten blir dyrere og noe tyngre på grunn av batterier og instrument. Både Swarovski, Leica og Carls Zeiss er på markedet med kvalitetsprodukter. Alle modellene har svært god optisk kvalitet, og kikkertene er vanntette og nitrogenfylte. Leica Geovid ble introdusert i 2005 og Carl Zeiss Victory RF i 2008 og Swarovski EL Range i 2012.

Swarovski EL Range

Swarovski EL Range - Kikkert med avstandsmåler
Swarovski EL Range er en høykvalitetskikkert med avstandsmåler. Veier ca 900g. Knapp for avstandsmåling er gunstig plassert. Måler avstand opptil 1370m.

Carl Zeiss Victory RF

Carl Zeiss Victory RF - Kikkert med avstandsmåler
Carl Zeiss Victory Rangefinder er fullverdige kvalitetskikkerter som i tillegg har laseravstandsmåler og Ballistic Information System (BIS) for jaktformål. 45mm og 56mm modeller.

Leica Geovid

Leica Geovid HD - Kikkert med laser avstandsmåler
Leica Geovid er spesialkikkerter for avstandsmåling med laser opp til 1800m. Optikken har normal høy Leica standard. Både 42mm og lyssterke 56mm for bruk i skumring og dårlig lys.Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Nikon Prostaff 7S 10x42 Nikon Monarch M5 10x42
Ricoh-Pentax AD 8x36 Waterproof Sky-Watcher 2x Barlow Linse
Opticron 10x23 Doublet Veho DX-2 300x USB 5MP  Mikroskop
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Swarovski Objektivdeksel til EL42SW og SLC42HD
Carl Zeiss Terra ED Pocket 8x25 Celestron NexYZ 3 telefonadapter

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid