Gå til hovedmeny
Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 
Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Kowa Teleskop


Kowa er et japansk optikkfirma som har vært blant de ledende teleskopprodusentene gjennom flere tiår. Kowa utvikler sine egne modeller, og har maktet å fornye seg kontinuerlig. I hovedsak har Kowa vært kjent for å ha svært gode og rimelige teleskop i mellomprisklassen, samtidig som toppmodellene har vært optisk på høyde med velkjente merker som Carl Zeiss, Nikon, Leica og Swarovski. De nye teleskopene i TSN-770 og -880 seriene har fått veldig gode kritikker. Kowa er derfor et meget aktuelt valg.
Modellserier
Kowa har flere modellserier med objektiv diameter fra 60 til 88mm. Vi har de fem mest aktuelle modellene tilgjengelig i vinklet utgave. Noen av modellene av Kowa teleskopene har en kropp i solid plastfiber som gjør dem svært lette. Vår erfaring er at de er svært solide, men vi anbefaler allikevel beredskapsvesker mot støt og regn. Dette gjelder også de nye seriene med metallkropp. Seriene med utskiftbar optikk har utskyvbare solblendere og nitrogenfylte og vanntette hus.

Kowa 77 og 88mm teleskopKowas nyeste teleskop i TSN-770 og TSN-880 serien er meget lyssterke, lette og kompakte. Disse to modellene kommer med fluorittglass. Sammen med teleskopene kommer det nyutviklede okularer som i likhet med teleskopet er nitrogenfylte og vann-/trykktette.

Kowa 60 og 66mm teleskopKowa teleskopene i TS-600 og TS-660 serien kommer uten fluoritt linser i vinklet utgave. For disse modellene må okular kjøpes i tillegg. Det er særlig de vinklede normalmodellene TS-601 og TS-663M Prominar som er populære, og et prismessig gunstig valg i mellomprisklassen.

Kowa 82mm teleskopKowas 820-serie var tidligere deres flaggskip. Nå er de erstattet av 770 og 880 serien. Med et solid objektiv på 82mm er teleskopet godt alternativ for store forstørrelser. Teleskopet er temmelig langt, men tyngden er ikke avskrekkende og dette er absolutt en aktuell lyssterk modell til gunstig pris.

Kowa tilbehørDet følger med verken okularer eller beredsskapsvesker til Kowa teleskopene. Vi fører selvfølgelig nødvendige og aktuelle okularer, samt fotoadaptere og annet tilleggsutstyr.

Langkikkertene brukes primært til fuglekikking og naturstudier. Disse har stort synsfelt og moderat forstørrelse og er velegnet til å studere ting i bevegelse. Teleskopene er imidlertid ypperlig til utsiktskikking bruk fra verandaen eller lignende for som har lyst å studere nærmere det som foregår rundt; det være seg natur, bygninger eller båttrafikk. På grunn av forstørrelsen er teleskopene i de aller fleste tilfeller nødt til å stå på stativ. Teleskopene har utskiftbar okularer; du kjøper derfor selve teleskophuset for seg og okularene må kjøpes i tillegg. Teleskopene kan også brukes til å fotografere gjennom. Observasjonsteleskopene er garantert vanntette med 5/10 års garanti. De optiske egenskapene er preget av naturlig fargegjengivelse, høy kontrast og oppløsning, samt gode- motlysegenskaper, der teleskopene med størst objektiv og fluorrittglass har de beste egenskapene.


Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Nikon Monarch 5 8x42 Nikon Monarch 7 10x42
Focus Junior 6x21 Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme
Nikon Monarch 7 8x30 Nikon Monarch 5 10x42
Opticron lomme-forstørrelsesglass 3,5x 45 mm Nikon Sportstar EX 8x25 DCF
Focus Junior 6x21 Nikon Monarch 7 8x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid