Gå til hovedmeny
Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Swarovski ATX, STX og BTX teleskop modellerMed Modulteleskopene ATX/STX/BTX-familien har SWAROVSKI OPTIK gjort betydelige endringer på teleskopet. For første gang kan du endre et teleskops ytelse ved å bytte objektiv, noe som betyr at du kan tilpasse det etter situasjonen du vil bruke det i. To okularmoduler (vinklet/rett) og tre objektivmoduler med diametre på 65, 85 og 95 mm kan settes sammen for å utgjøre seks ulike teleskop. Den optiske kvalitet med Field Flattener-linsene gir et bilde som overgår tidligere modeller. Sylskarp klarhet ut til kantene uten behov for konstant refokusering, og detaljer kan fanges opp umiddelbart og et svært bredt synsfelt.

Plasseringen av fokuserings- og zoomringen er enda en ny egenskap på ATX/STX-teleskopene. For første gang er de ved siden av hverandre slik at de kan brukes med kun én hånd. Det er så mye raskere å finne, zoome inn og fokusere på objekter, og den andre hånden frigjøres til å bruke stativhåndtaket eller kameraet.

Swarovski Optik


Se alle Swarovski ATX delene og tilbehør
Se videopresentasjon av Swarovski ATX teleskopserien.

GENIALT SYSTEM

Den nye modulære utformingen gir en fleksibilitet man tidligere bare kunne drømme om, og du står fritt til å velge den perfekte løsningen for enhver situasjon. Enten du observerer fugler i Costa Rica, tilbringer dagen i et myrområde eller speider tålmodig på kystlinjen, krever enhver observeringssituasjon og personlige preferanser spesifikt optisk utstyr. Med den nye ATX/STX-teleskopfamilien fra SWAROVSKI OPTIK kan du tilpasse deg enhver situasjon uten å måtte gå på kompromiss med ytelse eller egenskaper.

ATX/STX-teleskopene har et unikt stort zoomområde (25-60 x 65, 85 eller 30-70 x 95) og et svært bredt synsfelt (opptil 41 m / 1000 m). Lang øyeavstand gjør at de som bruker briller og solbriller fullt ut kan nyte disse fordelene for å gjøre observeringen enda mer komfortabel. Den store smidige fokuseringsringen gjør at du kan fokusere både raskt og nøyaktig, og den er annerledes enn zoomringen, både med tanke på dreiespenning og struktur. En integrert utrekkbar solskjerm sammen med siktehjelp og beskyttende hetter, gjør den fullstendig komfortabel og pålitelig å bruke i enhver situasjon.

K12_Modularit_t_multi

SWAROVISION - OPTISK PERFEKSJON – INSPIRERT AV NATUREN

FIELD FLATTENER-LINSER - SKARP HELT UT TIL KANTEN

Denne typen bildedefinisjon har aldri før blitt oppnådd i noe annet teleskop, takket være field flattener-linsene som skaper et nesten flatt bilde. Selv de minste strukturer gjengis med knivskarp tydelighet helt ut til kanten, uten at du må fokusere på nytt. Resultatet: alle detaljer fanges umiddelbart opp, noe som gir et perfekt bilde uten fortegning.

K12_SWAROVISION_Field_Flattener_Natur

HD-OPTIKK - MAKSIMAL KONTRAST

Svært innovativ optisk design kombinert med fluorholdige HD-linser reduserer forstyrrende fargefrynsing til et minimum. Dette gir maksimal fargetrohet og dermed betydelig forbedring i oppløsning og kontrast. Resultatet: enda mer naturlig og kontrastrikt bilde.

K12_SWAROVISION_HD_Optik_Natur

STORT SYNSFELT – OGSÅ FOR BRILLEBRUKERE - ØYEAVSTAND PLUSS

SWAROVISION har stor øyeavstand, og de avtakbare, dreibare øyemuslingene kan justeres individuelt. Resultatet: selv brillebrukere kan oppleve det store synsfeltet og den unike kantskarpheten. Det er utviklet et ekstra øyerelieff spesielt for brillebrukere for å øke komforten ytterligere.

K12_ATX_Drehaugenmuschel

OPTIMERTE BELEGG - MAKSIMAL FARGETROHET

De avanserte beleggene på linser og prismer (SWARODUR og SWAROTOP) gir merkbart bedre fargetrohet kombinert med enda høyere lysgjennomgang. SWAROCLEAN-beleggene på den ytre linseoverflaten skaper en antiklebendeeffekt, som gjør den enklere å rengjøre. Resultatet: enda mer imponerende observasjonsopplevelser, selv i dempet lys.

K12_SWAROVISION_Verguetung

ET KOMPLETT OVERBLIKK

Ingenting unnslipper din oppmerksomhet. Du har blikket festet på en flokk myrsniper, men du oppfanger noe helt ute i bildekanten. En sjeldenhet? Takket være det brede synsfeltet gir ATX/STX-teleskopene deg en bredere og mer spennende plattform for naturopplevelsen. Den nye generasjonen av teleskoper kan tilby både et høyt zoomområde og et stort synsfelt. Dermed kan du oppnå optimal forstørrelse og detaljgjengivelse, og det gjør det også ekstremt enkelt å søke etter og finne objekter, spesielt hvis de er i bevegelse.

K12_Sehfeld

MED ÉN HÅND

Hvert sekund teller. Forstill deg en lofugl som flyr over stranden i ett øyeblikk og tar av opp i luften i det neste. Med ATX/STX-teleskopene er du forberedt på øyeblikk som dette. Dette er takket være at zoomringen nå er plassert rett bak fokuseringsringen, slik at den er enklere å betjene. Du kan dermed zoome og fokusere med samme hånd, mens du styrer teleskopets retning med den andre. Denne helt nye ergonomiske designen gir store fordeler, spesielt for de som driver med digiscoping. De kan nå bruke kameraet raskt, enkelt og nøyaktig med den ene hånden, mens den andre tar seg av zoom og fokusering.

K12_ATX_fokussieren

ENKELT Å TA MED SEG

Ikke et gram for mye, og den beste optiske ytelsen. Størrelse og vekt er viktig for alle som liker å reise eller tilbringe lange dager ute i naturen. Med ATX/STX-serien må du ikke lenger streve med uhåndterlige teleskoper som er vanskelige å pakke og tunge å bære med seg. Den modulære designen betyr at du kan oppbevare objektiv- og okularmodulene hver for seg, og den mindre størrelsen betyr at du enkelt og trygt kan oppbevare individuelle moduler i bagasjen.

K12_STX_Funktionstasche


Modulær og brukervennlig: digiscopingsløsninger

For modulteleksopet er teleskop- og digiscopingsløsninger utviklet i en samkjørt prosess for å sikre at hele systemet kan brukes på en rask, enkel og brukervennlig måte. Dermed dekker modulariteten til ATX/STX-teleskopene også digiscoping. Ved å involvere erfarne teleskopbrukere under utvikling og utføre omfattende felttester er gode feltegenskaper og -brukervennlighet ivaretatt. Swarovski har laget to ulike adaptere.

TLS APO Apochromat Telephoto Lens System er et kameraadapteret med linser designet for høykvalitets digiscoping for speilrefleks med utskiftbar optikk. Ved å montere adapteret som objektiv og å fotografere gjennom okularet er det mulig å raskt endre mellom observasjon og fotografi.

DCB II svingadapter er ideell for både kompakte kameraer og systemkameraer med pannekakeobjektiv. Den er spesielt enkelt og brukervennlig, og kan foldes sammen for transport. Den nydesignede TR II teleskopskinnen, med to støttepunkter som gir høy stabilitet og et hurtigutløsningssystem for rask justering, utfyller det tilgjengelige utstyret og optimerer bildekvaliteten.


>

Se videopresentasjon av Swarovski ATX mobilfotoadaptere.

De høyeste standarder for utvikling og produksjon, den lavest mulige produksjonstoleransen, brukervennlighet på maksimalt nivå og tydelig forpliktelse på produksjonsstedet i Tyrol gir et solid grunnlag for den revolusjonerende, modulære ATX/STX-teleskopfamilien fra SWAROVSKI OPTIK.
Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Opticron 10x23 Doublet Opticron Foldelupe 15x21 LED+UV
Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50
Opticron G 2,5x 65 mm Carl Zeiss Terra ED 10x42
Nikon Prostaff 7S 10x42 Focus Junior 6x21
Focus stativadapter Model L Opticron Adventurer II WP 20-60x80/45

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid